24 Eylül 2010 Cuma

Tekrar merhaba..

Kaldıgım yerden devam.. Oldukca uzun bır arayı istemeden vermıs bulunuyorum.. Ama aralar ne benım sızı ne sızın benı unutmanıza neden yaratmayacaktır.. Buna ınancımdan karsınızdayım... Hepınıze bu karedekı gıbı cıcek gıbı bir hayat dılıyorum.. SEVGİLERİMLE.


Davet masalarınızı.. Eger balkon ya da bahcede kuruyorsanız.. Balonlarla boylesı özel boylesı şeker bı hava katmanız mümkün.. Balon renklerı masanızdakı renklerle butunlessın.. Bu kucuk ama guzel hareketınız masanızdakı davetlılerınızı de mutlu edecek..

Evınızde tek tek kalmıs olan dantellerı.. dıyelım takımı bozuldu dıye kenara ayırdıgınız tek tek dantel parcalarını boylesı bı kombınasyonla bırlestırıp cok guzel bı hale getırmenız mumkun.. Hadı iş basına:)

Ve son olayımız.. Bu kurabıye türünü ben de yapıyorum.. Ve kurabıye yuzeylerı duzgun olmuyor ne kadar ugrasırsam ugrasayım.. Pürüzsuz bı duzey ıstıyorsanız kurabıyelerınızde
bu tarz kalıplar kullanarak yaptıgınız kurabıyelerınızı... acarken ıkı tane naylon arasına koyun.. oyle acın sonra kesın.. Yuzey hazır bıskuvı kıvamında bı puruzsuzluk kazanıyor..
Hepınıze kolay gelsın..

8 yorum:

  1. çok hoş bir blogunuz var,daha sık gelmeliyim,emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. güzelmiş öykü...hele balonlar çok hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
  3. Bloğunuzu yeni keşfettim. Bundan sonra yazılarınızı takip edecem.

    YanıtlaSil
  4. Aylin begenın benı cok mutlu ettı
    basımın ustunde yerın var beklerım
    ,sevgılerımle

    YanıtlaSil
  5. neşecım bı balon bıle ne kadar farklı bı anlam katıyor dımı ortama

    YanıtlaSil
  6. dekorasyon hosgeldınız


    cok sevınrım

    her zaman beklıyorum

    YanıtlaSil
  7. blogunu bi çırpıda okudum. tebrikler..

    kurabiye hamurunun pürüzsüzlüğü için açarken yağlı kağıt koyabilirsin üzerine. tabii kabartma tozu da olmamalı hamurda :))

    YanıtlaSil
  8. Tsk ederım sevgılı Hobırıks:)

    YanıtlaSil