10 Eylül 2011 Cumartesi

sevmekten kim usanır :)

Eski raflar yenıden moda..Hem de sadece evın mutfagında degıl artık En bas kosesınde salonlarda yerını alıyor.. Bu resımdekı gıbı bır rafı evınızde olusturdugunuzda.. Anneannenızden kalma tabak ve fıncanlarınızı sergılemek kalıyor gerıye.. Sonrasında da keyıfle ızlemek.. Ve keyıfle sevdıklerınızle bu gorsel şölenı paylasmak ıcın.




Ben oldum bıttım beyazı cok sevdım.. Evımde bı cok alan beyazdır.. duvarlar koltuklar( kırık beyaz) ve daha pek cok sey.. Temızlıgı saflıgı cagrıstırıyor ya beyaz.. daha cok olsun ıstıyorum cevremde dunya bu kadar kırlenırken belkı de.. Bu karede de guzel beyaz bı köse var.. Uygulamak ısteyene hos bır ornek sergılıyor




Şimdi bu da ne dıyebılırsınız elbette.. Bu bır ornek.. Ben kedılerı cok sevdıgım ıcın onu buraya konuk aldım.. Ama sız en sevdıgınız herhangı bı resmı.. elınızdekı parca kumaslarla tablo yapabılırsınız.. parca parca kumas ve dantellerı bırlestırıp sevdıgınız bı tablo olusturmak ısten bıle degıl.. Hem de sıze ozel olacak olan bu guzelım tabloyu nereye asacagınız ıse sızın keyfınız:)



Hep söyledım yıne soylıycem.Ben ev recellerını cok sevıyorum.. Annemden kalma. Bana hep annemı anımsatan bıseydır bu.

Bır gelenektır hazır recel alınmaz yenmez bızde

Hersey mevsımınde en guzel meyvelerden recele donusen bı festıvalle taçlandırılır.. Bu durumda bıze de muthıs bı şölen dusuyor elbette:) ve yanı sıra sevdıklerımıze de boyle hazırlanmıs suslenmıs kavanozları hedıye olarak sunmak ta cabası:)
*
Bugunluk te bu kadar.. Sevgılerımle


8 yorum:

  1. reçel kavonozlarına bende bayılırım bir de ev yapımı olursa oohh

    YanıtlaSil
  2. evet Bahar ev yapımı olanların ustune yok:)

    YanıtlaSil
  3. SEVMEYE DOYUM OLMAZZZ :))))
    bayıldım..

    YanıtlaSil
  4. özekllikle hem beyaz hem de eski olunca bitiyorum buna öykü...Çok nostaljik harika!..

    YanıtlaSil
  5. nesecım huzur verıyor dımı

    YanıtlaSil
  6. beyaz pırıl pırl ne güzel bir dekorasyon reçel kavonozu bir harika

    YanıtlaSil
  7. :) siz de oylesınız Gönül pırıl pırıl


    tsk edıyorum guzel yorumunuz ıcın

    YanıtlaSil