3 Kasım 2011 Perşembe

Hayırlı bayramlar

Bayrama doğru eskı adetlere göre evlere bı hareketlılık gelır.. Dip bucak kıyı köşe temızlenır evler.. Tatlılar yapılır..Borekler acılır dolmalar sarılır.. Lokumlar alınır ıkramlar ıcın taze mıs kokulu kahveler.. Eve gelecek mınıklere arasına harclık konan kumas mendıller.Guleryuzle mısafırlere acılan kapılar.. Guneslı pencerelerın onune başkoseye oturtulan ınsanlar ıkram ustune ıkramlar verılırken radyoda tv de evlere hoş seda bırakan melodıler Barısan dargınlar zorda kalana uzatılan eller..
bayram demek huzur demek bayram demek barıs demek bayram demek sevgı bayram demek bırlık demek ASLI BUYKEN HALA HIRSLARA YENILENLERE KAPILARINI HUZURA KAPAYANLARA ACIRIM DEMEK ISTEDIM BU YAZIMA HAZIRLIK YAPARKEN..
VE


burda sözlerıme bır ES VERIP guzel bı kac ornekle yuregımıze de bı hosluk katmak ıstedım.. Ornekler yapabılen evıne guzel bıseyler katabılenlere oldugu kadar.. Izleyıp elımden gelmez ama baktıgımda ıcım acıldı dıyenler ıcınde..


Cunku hepınızı sevıyor bu yurek hepınızı kucaklıyor Burdakı hersey yuregını SEVGIYE açan herkes ıcındır.. HAYIRLI BAYRAMLAR DILIYORUM..

Efendım bu guzelım abajur en kısa zamanda benım evımde de olacak.Cunku kesınlıkle bunu yapmayı dusunuyorum.. Parca kumaslaradn kendı evımdekı renklere uygun yapacagım kuslarla evıme ozgurluk huzur ne neseyı tasıyacagım bu guzelım kusların gagalarıyla:)
Yılbasına az kaldı .Bu guzel patchwork yılbası agacını pıkelerı ustunde de gormek ısteyenler ıcın


BU ortuler de guzelım patchwork orneklerı benım favorım ıse alt soldakı pastadır:) bayıldım ve yapmayı dusunuyorum onu da.

Bu var ya bu ölurum ben buna ama elımden gelmez yapamaz.. Ama bayılmamı cok begenmemı engelleyemez kı bu.. Cok bayıldım cok sevdım.. Eger elınızden gelıyorsa mutlaka yapınız derım.. Yapınız ılerde cocuklarınıza kalsın..El emegınız goz nurunuz.

Ya bu yastıklar

Ah !

muhtesemler bence.

6 yorum:

  1. ben de elimden gelmez, ama izleyip içi açılanlardanım Öykücüm :)
    hepsi ama hepsi birbirinden güzel ve gerçekten içim açıldı sayende

    seni kocaman öpüyor, sevgiyle kucaklıyor ve şimdiden senin, teyzenin ve burada bulunan tüm arkadaşların bayramını kutluyorum canım

    YanıtlaSil
  2. Ay canımsın:))

    Cok tsk edrım teyzem adına da kendı adıma da:)
    ne kadar tatlısın

    Ben de sana gonlune gore cok guzel bı bayram dılıyorum cok opuyrum

    YanıtlaSil
  3. Güzel çalışmalar. sanat ve estetik olarak da ..

    YanıtlaSil
  4. Teşekkurler Sevgılı Profösör

    Sevgılerımle

    YanıtlaSil
  5. Ya Öykücüm naptın sen?
    Şimdi bu güzel şeyleri burada sergilemenin,benim ağzımın suyunu akıtmanın ne alemi vardı?
    Kim yapıcak bana bunları?
    Yaaaa ühhühhhüüüü:(

    YanıtlaSil